Kim Kardashian Just Keeps Getting Worse And Worse

2/26/2014 1:00 PM PST, by
0226_fish_kim_launch
Oh my gosh, you guys, Kim Kardashian has, like, the worst life. It's just so hard. You wouldn't even believe how hard it is. She has, like, stretch marks and stuff, you probably couldn't even imagine. It's so totally unfair! She's basically just drowning in all these hardships, these major bummers, and then, just to top it all off, her sister Khloe just insists on owning shoes that morally offend her. The nerve!

Here's something that Kim took the time to type out on Mobio INsider after someone asked her which of her sisters has the best shoes:

I'm answering this in hopes Khloe sees this lol. Khloe & I fight every single time i go to her house bc she has the most shoes. she is a shoe hoarder. she will buy the same pair of shoes in 5 colors. she keeps the ugliest shoes u have ever seen! it literally puts me in a bad mood thinking about it. Kourtney has the best mix of shoes. My mom has great shoes. My little sisters have lots of boots and flats, which are cute on them but flats aren't my thing. sooooo I'd say everyone has very different shoe taste. I really like my shoe closet haha

No, guys, it literally puts her in a bad mood to think about her sister's taste in shoes. It's that serious. You think you know what true heartache is, well, you have no idea.
Filed Under:  Kim Kardashian , Interview

Add Your Comment

  • Please check your inbox ... your comment will not appear until you have confirmed your identity via email.

Please keep your comments relevant to this blog entry.
Email addresses are never displayed, but they are required to confirm your comments.

When you enter your name and email address, you'll be sent a link to confirm your comment, and a password. To leave another comment, just use that password.

To create a live link, simply type the URL (including http://) or email address and we will make it a live link for you. You can put 1 URL in your comments. Line breaks and paragraphs are automatically converted — no need to use <p> or <br /> tags.

Comments

The real ish
821 days ago

get a life, you sound jealous that you probably wear flats and flip flops while you blog in your bath robe and eat ice cream out the tub cuz you are a miserable ass woman. You write about everyone on here and hate on them, but they are the ones keeping you in the crack house you can barely afford. I'm really starting to not like this website cuz yall have nothing good to ay about anyone, but you post about Fahrah Abraham or whatever her name is everyday!!!

Beyonce, the Kardashians, Miley, LeAnn, Lady Gaga, and so forth should should kick your teeth in whore

3 Replies
Jen
821 days ago

grow up, you are not a mean girl in junior high. Who cares what she thinks about shoes? nobody! You should maybe try a more grown up approach.....junior high is not working. You sound like a spoiled bitter brat.

Snickers
821 days ago

This is what her life has become with all her teen fans. A mother over 30,lol,you would never know it.

JMO
821 days ago

Oh whatever! Kim is a bored vain bitch who has no style. She can't even get dressed without Kanye's permission! So vain she went to the doctor over a tiny scar on her big toe! This bitch is sick!

Ocean
821 days ago

Weird, because I think Khloe is the best dressed of all of them and has incredible taste. I've never seen an ugly shoe on Khloe. I guess Kim prefers people to dress as though they are attending 25 funerals in 1 month like she does.

LJ Wolf
821 days ago

Notice how Kim points out she likes HER shoe closet best! She is so narcissistic. You missed the entire point of her rant. I also buy shoes in several different colors, if I like the shoe style. What is wrong with that? I can afford it. Khloe can afford it. Kim is one of the stupidest people on planet earth! Please GO AWAY!

Katie :)
821 days ago

Hey you crazy ass fake bitch, at least Khloe has original style and doesn't let her man tell her what to do/wear/eat/breathe. I actually feel sorry for you until you open your damn mouth and say shit like this. How about instead of criticizing your sister, you SUPPORT her while she's going thru a difficult time. You are a 30+ year old grown ass woman. Act like it sometime. Shock us sometime.

Allison
821 days ago

She's actually trying to be funny. That's a comical quote...."it literally puts me in a bad mood..." That would be like me saying, "this blog makes my hair hurt."
And I don't really like KK.

namers
820 days ago

My sister Kim is a big fat whore. Did I say that out loud?

Jamie
820 days ago

How about asking her why she only dates black men? I mean, besides the obvious reason why...she married a biracial one that didn't look very ethnic so she divorced him. Why ask about stupid shoes?

monique
820 days ago

Maybe Goodwill could use some of your all 300 shoes to help the needy. Do you ever do charity work? And college ? Any8ne of you or sisters ever went to college.?

fitflop
52 days ago

Fitflops sandaler - funktioner og fordeleKvinder elsker sko. *fitflop2016*Det er helt tydeligt, at de sko de bærer er en fashion statement for kvinder. Butikker materiel hundredvis af kvinders sko i alle farver og sorter. Mange damer, faktisk har et skab fuld af sko, således at der er en sko til at gå med ethvert outfit. Sko har langvarige blevet betragtet som en afhængighed for kvinder. De er lige så meget tilbehør til en kvindes garderobe som hendes smykker, lige så vigtig som hendes bh. UGG kan hjælpe dig med at finde de rigtige sko og de passer til ethvert outfit eller sæson. UGGs er fantastiske sko. De er holdbare endnu komfortable, stilfulde og billig.Der er også nogle skjulte fordele disse sko. De er meget nyttigt at reducere stress relateret til ryg, bund, muskler og knæ og selv i underbenene. Stress i ankelled kan også fjernes af dem dermed mindske koncentrationen på mund pres. Hver sæson bringer seneste samling af fodtøj, således at dine krav er opfyldt i alle mulige måder.Disse sandaler er anbefalet af de fleste eksperter og finder det ideelle fodtøj til at arbejde ud musklerne i dine lår, ben, kalve og balder blot ved at bære det mens du går. Målet med disse sandaler er at gøre dine muskler arbejde og til at opretholde din komfort. Så selvom du bære det hele dagen, du vil ikke føle sig stresset på ryg og ben. Der er yderligere grunde til fitflops er meget populære i dag og hvorfor mange kvinder foretrækker at bruge dem frem for andre typer fodtøj.Da jeg prøvede at lukke op sko organizer, lynlåsen blev fast og derefter gik af sporet. Efter back tracking og zippe det, langsomt og omhyggeligt anden gang, jeg ikke har flere problemer med lukning af assistent. Jeg lavede en mental note til mig selv til at udpakke arrangøren meget nøje den næste gang jeg havde brug for at hente et par sko fra det.Lav snit er vejen at gå i løbet af årets varmere måneder, og masser af båd sko og ringe snit sneakers findes at look stilfulde, uanset om du er shopping eller tage en slentretur. Utallige designs og materialer findes, med de mest almindelige lærred, læder eller ruskind. Solid farver er perfekt til de fleste fyre, men de mere eventyrlystne af os måske gerne blande det op med plaid udskrifter eller endda retro farver, både store i år. Der er mange forskellige slags slip på sko, der arbejder meget med en bred vifte af mænds designer tøj.Da fødder er del af kroppen, der forbliver aktiv gennem ud af dagen, er det vigtigt at give komfort til sko. Hvis du allerede lider med din tunge eller leddene, og du er på udkig efter en løsning, kan du prøve fitflop Electra. I de seneste dage, er de blevet ganske populære.Youl finde, at der er mange kinesiske grøntsager at youl nødt til at lære mere om. Youl finde at der er nogle mennesker, der vil bruge kinesiske grøntsager i traditionelle retter, men så er der nogle mennesker, der vil bruge grøntsager og mere moderne og krydrede retter. Hvad synes du om når du tænker på kinesiske opskrifter? Du tænker måske ting som bambusskud, bok choy, og vand kastanjer. Youl også finde at der er mange fælles kinesiske opskrifter, der bruger disse typer af grøntsager, men youl finde at youl være i stand til at spare tid når du får en frossen pakke af kinesiske grøntsager eller røre-yngel.Og mens du er der, så glem ikke at afhente et par dagligvarer poster. Sørg for at tjekke priser der på dine foretrukne fødeemner at sammenligne på din lokale købmand. For eksempel, er Bear Creek suppe mix $1,00 billigere på Walmart, end det er på en nærliggende købmand. Bare forsøger at spare dig for et par dollars.